Web Systems :: Δίκτυα NAS

close

Δίκτυα NAS

Home Entertainment and Business Solutions
synology Συλλέξτε τις όμορφες ιδέες στα ψηφιακά σημειωματάριά σας. Οπου και αν βρισκεστε μεταξύ του σπιτιού, γραφείο, ή στα επαγγελματικά ταξίδια, χαλαρώστε και βρείτε όλα τα αρχεία συνχρονισμενα μεταξυ τους σε ολες τις συσκευες σας αυτοματα. Το δικο σας προσωπικο Cloud για παντα χωρις να πληρωνετε τιποτα για αυτό .

Ψυχαγωγεια όπως δεν την εχετε ξαναδει

Το δικο σας προσωπικο κεντρο ψυχαγωγιας. Μοιραστειτε της φωτογραφιες σας , μουσικα σας της ταινιες σας και ολες της προσωπικες στιγμες σας με την οικογενιεια σας και φιλους σας      
Δίκτυα NAS

Αναλαμβάνουμε Εγκατάσταση Δικτύων NAS

Τι είναι ακριβώς οι NAS?

Οι Network Attached Storage συσκευές θεωρούνται από πολλούς πολυτέλεια για ένα οικιακό δίκτυο. Αυτή την άποψη υπάρχει μια δόση αλήθειας αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι πριν ένα-δύο χρόνια οι τιμές τους ήταν σχετικά υψηλές αλλά και ότι τα περισσότερα μοντέλα είχαν διαστάσεις μπαούλων. Η όλη κατάσταση έχει αλλάξει πλέον και αρκετές εταιρείες προσφέρουν περισσότερες λύσεις σαφώς οικονομικότερες από άποψη κόστους αλλά και διαστάσεων καθιστώντας τα NAS drives σαφώς πιο προσιτά σε σχέση με το παρελθόν. Μια τέτοια εταιρεία που αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους στην κατασκευή NAS είναι η Synology, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα μοντέλων ικανή να ικανοποιήσει τις ανάγκες του απλού οικιακού χρήστη αλλά και του απαιτητικού επαγγελματία. H Synology αποτελεί μια εταιρεία η οποία είναι αφιερωμένη στα δικτυακά προϊόντα αποθήκευσης δεδομένων (NAS) τα οποία απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες. Τα προϊόντα της προσφέρουν υψηλή απόδοση τα οποία σε συνδυασμό με την εξαιρετική τους αξιοπιστία παρέχουν ευκολία εγκατάστασης και επεκτασιμότητα. Η Synology, είναι μια πολυεθνική εταιρεία με την έδρα της στην Ταϊπέι στο Ταιβάν και διαθέτει γραφεία στην Κίνα, βόρεια Νότια Αμερική, Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία. Η εταιρεία Synology, προσφέρει την πληρέστερη σειρά NAS Servers (δικτυακών προϊόντων αποθήκευσης). Τα προϊόντα NAS της Synology, είναι διαθέσιμα σε 1, 2, 4, 5, 6 και 8 εισόδων εισαγωγής αποθηκευτικών δίσκων, είτε σε tower είτε σε rack mount συνδυασμούς για να καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη των καταναλωτών. Τα περισσότερα NAS προϊόντα της Synology, διαθέτουν την λειτουργία αφαίρεσης και επανατοποθέτησης των αποθηκευτικών δίσκων ενώ η συσκευή είναι σε λειτουργία (hot swappable removable disks) και προσφέρουν μοναδικές λειτουργίες όπως δημιουργία εικονικών δίσκων, διπλές εισόδους Gigabit LAN με fail over και πολλαπλές ΙΡ ρυθμίσεις για όλα τα μοντέλα με Intel επεξεργαστή. Επίσης είναι ιδανικά για απλές εφαρμογές ιστοσελίδων, υψηλή απόδοση αποθήκευσης με πρωτόκολλα RAID 0,1,5,6,5+,6+, printer sharing, δυνατότητα για δικτυακή επιτήρηση καμερών και πολλά άλλα.

Τα NAS προϊόντα της Synology, είναι πλήρως συμβατά με windows, Macintosh, Linux και UNIX ενώ ενσωματώνουν τεχνολογίες για εξοικονόμηση ενέργειας φιλικές προς το περιβάλλον. Καθώς σε ένα σπίτι αρχίζουν να υπάρχουν περισσότεροι από έναν υπολογιστές, smartphones, ταμπλέτες, δικτυακές τηλεοράσεις, δικτυακά media players και άλλες συσκευές που συνδέονται στο τοπικό μας δίκτυο, η ανάγκη για κεντρική αποθήκευση των δεδομένων μας γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Αρχικά, πολλοί από εμάς συνήθιζαν να αφήνουν έναν υπολογιστή (το κατεβαστήρι) μονίμως ανοιχτό. Ο υπολογιστής αυτός πολλές φόρες εξυπηρετούσε και τον ρόλο του οικιακού server μιας και συνήθως είχε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Καθώς όμως (κυρίως εξ ανάγκης) αρχίσαμε να μετράμε την κάθε kWh της ΔΕΗ, αρχίσαμε και να αναζητούμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν να έχουμε τα δεδομένα μας διαθέσιμα στο δίκτυο, με την μεγαλύτερη ασφάλεια (λέγε με συστοιχία RAID) και με όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Και έτσι μπήκαν στην ζωή μας τα Network Attached Storage.

Ένας NAS που σου παρέχει τα πάντα σε προσιτή τιμή. Δωρεάν Sub Domain name του τύπου www.name.synology.com με λειτουργία DDNS οπότε δεν χρειάζεστε δικιά σας στατική IP .Από Mail Server, Audio Server ,File Server, cloud Server, Backup Server ,Vpn Server , Cloud Server, proxy server, caldav server, cardav server, Dns Server,download Server, Multimedia Server, Photo Server και Δεν σταματάει οι Εφαρμογές της είναι δωρεάν και πλήρης με συνεχής ενημερώσεις .

Picture4

Picture5

 

Αναλυτικά οι πιο ενδιαφέρον mobile Εφαρμογές για να μπορείς να χειρίζεσαι το NAS σου από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

DS Photo

Picture6

Picture7

Με το DS Photo μπορείς να δεις της φωτογραφίες από το photo station server, έχεις την δικιά σου φωτογραφική βιβλιοθήκη από και να είστε μπορείτε να φτιάξετε καινούργια φωτογραφική βιβλιοθήκη, να μοιραστείτε της φωτογραφίες σας με Facebook , να ανεβάσετε φωτογραφίες να κατεβάσετε φωτογραφίες, να κάνετε αυτόματο συγχρονισμό της συσκευής σας κάθε φορά που τραβάτε φωτογραφίες να πηγαίνουν αυτοματα στον photo server.

DS Audio

Το DS Audio σας επιτρέπει το streaming των μουσικών σας αρχείων, που βρίσκονται αποθηκευμένα στο DiskStation σας, μέσω AirPlay,Android, iPod, DLNA οι Bluetooth ηχεια με σύνδεση στο Internet. Εναλλακτικά, με το offline mode μπορείτε να ακούτε τραγούδια που είναι αποθηκευμένα τοπικά στις συσκευές σας, σε περίπτωση οπού δεν υπάρχει συνδεσιμότητα στο Internet. Κατά την αναπαραγωγή μουσικής στο παρασκήνιο μπορείτε ταυτόχρονα να αναζητάτε άλλα μουσικά κομμάτια, ανά φάκελο ή είδος, και να εμφανίζετε στίχους κομματιών. Επιπλέον, το DS Audio έρχεται με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της μουσική βιβλιοθήκη του Audio Station. Σας δίνει τη δυνατότητ

α να ελέγχετε από απόσταση την αναπαραγωγή μουσικής μέσω του Audio Station στα συνδεδεμένα ηχεία με βολικό τρόπο.

Με το DS Audio, μπορείτε να:

 1. Αναπαράγεται μουσική που είναι αποθηκευμένη στο DiskStation σας μέσω Ιος ,Android μέσω Airplay, DLNA οι Bluetooth ηχεία
 2. Περιηγηθείτε στη μουσική λίστα αναπαραγωγής ανά καλλιτέχνη, είδος, φάκελο ή άλμπουμ
 3. Αναζητήσετε τραγούδια με λέξεις-κλειδιά
 4. Προσθέσετε τραγούδια σε λίστα ή να τα κατεβάσετε τοπικά (ως cache)
 5. Χρησιμοποιήσετε το Offline mode για να ακούσετε αποθηκευμένα τραγούδια στην προσωρινή μνήμη του κινητού σας όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο
 6. Ακούσετε Internet Radio
 7. Υποστήριξη dynamic lyrics.
 8. Ελέγχετε απομακρυσμένα τη μουσική αναπαραγωγή μέσω Audio Station στα συνδεδεμένα ηχεία ή σε Airplayenabled και UPnP media renderers (
 9. Υποστηρίζει HTTPS για ασφαλή σύνδεση

Κρυπτογραφημένη σύνδεση μέσω HTTP χωρίς SSL.

DS Cloud και DS file

Picture8Το Cloud Station διαθέτει τώρα μια ευρύτερη κάλυψη και προσφέρει περισσότερες επιλογές. Με τον αυτόματο συγχρονισμό αρχείων , η εργασία σας θα είναι πάντα ενημερωμένη πάνω σε Mac ή PC καθώς και σε φορητές συσκευές. Με ή χωρίς δίκτυο, μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε διαφάνειες παρουσίασης όπου κι αν βρίσκεστε.

Ελευθερώστε την εργασία σας από τα όρια του γραφείου. DS το σύννεφο & το αρχείο DS το καθιστούν ευκολότερο από πάντα στον συγχρονισμό αρχείων μεταξύ του Synology σας NAS και των κινητών συσκευών. Τα αρχεία μπορούν ακόμη και να φορτωθούν άμεσα στο DiskStation σας από το δημόσιο σύννεφο. Με το σύννεφο DS, οποιαδήποτε αλλαγή που γίνεται σε ένα αρχείο ι αυτόματα συγχρονίζεται μεταξύ των smartphones και των ταμπλετών σας.

Εύκολος και ισχυρός συγχρονισμός

Έχετε περισσοτέρους από έναν Synology Nas Server ?

Μπορείτε να διαλέξετε φακέλους από διαφορετικούς Synology Nas Servers και να ελέγξετε ακριβώς πια αρχεία θέλετε να συγχρονίσετε μεταξύ των συσκευών σας χωρίς να καταναλώνετε όλοι την χωρητικότητα σε έναν Synology Nas Server.

Μοιραστείτε τα αρχεία σας εκτός Σύννεφο ( Cloud )

Είτε είστε χρήστης Android η IOS στο DS CLOUD μπορείτε εύκολα τα μοιραστείτε με τους φίλους ή τους συναδέλφους

Picture9DS File

Η εφαρμογή DS File σας επιτρέπει να περιηγηθείτε με ασφάλεια στους φακέλους και τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο DiskStation, από το iPhone / iPad σας μέσω του πρωτοκόλλου WebDAV με την υποστήριξη HTTPS, καθώς και να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ της κινητής συσκευής και του DiskStation σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε αρχεία μεταξύ DiskStation και iPhone / iPad. Επιπλέον, με τη νέα εφαρμογή Cloud Station, έχετε τη δυνατότητα συγχρονισμού των αρχείων του PC ή MAC σας για να έχετε πάντα πρόσβαση στην τελευταία έκδοση όπου κι αν βρίσκεστε. την εφαρμογή DS File για iPhone / iPad, μπορείτε να:

 1. Περιηγηθείτε και να διαχειριστείτε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο DiskStation σας
 2. Stream βίντεο, αρχεία ήχου και εικόνες άμεσα
 3. Ανοίξετε έγγραφα
 4. Πραγματοποιήσετε λήψη πολλαπλών αρχείων στο iPhone / iPad σας για πρόσβαση offline
 5. Ανεβάσετε τις φωτογραφίες από το iPhone / iPad στο DiskStation σας
 6. Υποστήριξη εξωτερικών υποτίτλων (αρχεία .srt)
 7. Sync αρχείων με το Cloud Station για PC / MAC (περιορίζεται στα 10MB ανά αρχείο και στις ακόλουθες μορφές: doc, ppt, xls, docx, pptx, xlsx, odt, ods, odp, epub, mobi, prc, pdf, txt, html, htm, pages, numbers, key, pages.zip, numbers.zip, key.zip). Υποστηρίζει HTTPS για ασφαλή σύνδεση

DS Photo+

Η εφαρμογή DS Photo+ σας επιτρέπει να περιηγηθείτε εύκολα μέσα στις φωτογραφίες και τα βίντεο της βιβλιοθήκης του Photo Station, εν κινήσει, καθώς και αλληλοεπιδράσετε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας σχόλια στις φωτογραφίες ή τα βίντεο σας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε εύκολα να βρείτε πού τραβήχτηκε η φωτογραφία, να τις αποθηκεύσετε στο iPhone / iPad σας και να απολαύσετε ευχάριστες αναμνήσεις, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο από το iPhone / iPad σας κατευθείαν στον Photo Station με το DS Photo+ ( Απαιτείται DSM 3.1)

Με το DS Photo+ για iPhone / iPad, μπορείτε να:

 1. Περιηγηθείτε σε φωτογραφιών και αναπαράγετε βίντεο στο Photo Station
 2. Ανεβάστε ή να διαγράψετε φωτογραφίες και βίντεο στο Photo Station
 3. Αποθηκεύσετε φωτογραφίες από το Photo Station σε iPhone / iPad
 4. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στο Facebook ή το Twitter
 5. Δείτε που τραβήχτηκε η φωτογραφία στο χάρτη όταν είναι διαθέσιμες γεω-πληροφορίες(geotagging)
 6. Εκτύπωση φωτογραφιών ασύρματα με το Air Print
 7. Επιλέξετε να κατεβάσετε φωτογραφίες σε υψηλή ποιότητα
 8. Υποστήριξη συνδέσεων HTTPS (εκτός από αναπαραγωγή βίντεο)

DS Video

Picture12

Η εφαρμογή DS Video σας επιτρέπει να κάνετε streaming των βίντεο της βιβλιοθήκης σας από το DiskStation στην iOS based κινητή συσκευή σας. To DS Video κατατάσσει το περιεχόμενο των βίντεο σας ανά ταινία, τηλεοπτική εκπομπή, προσωπικά βίντεο και καταγεγραμμένα προγράμματα ώστε να κάνει την περιήγηση στη βιβλιοθήκη σας ακόμα πιο εύκολη. Επίσης, τo DS Video εμφανίζει αυτομάτως πληροφορίες για κάθε ταινία. Επιπλέον, με τη σύνδεση ενός DTV dongle στο DiskStation σας μπορείτε να καταγράψετε τηλεοπτικά προγράμματα καθώς και να δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για απομακρυσμένη διαχείριση του προγράμματος καταγραφής.

Με το DS Video για iPhone / iPad μπορείτε να:

 1. Αναζητήσετε και να αναπαράγεται βίντεο που έχετε αποθηκεύσει στο DiskStation σας .
 2. Αναζητήσετε αρχεία βίντεο με λέξεις-κλειδιά
 3. Προσθέσετε βίντεο και ταινίες στα “Αγαπημένα” και στη “Λίστα παρακολούθησης” σας
 4. Εγγράψετε τηλεοπτικά προγράμματα αν έχετε DTV dongle συνδεδεμένο στο DiskStation σας
 5. Δείτε τον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος(EPG), καθώς και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε εγγραφές από το πρόγραμμα καταγραφής (μόνο ένα πρόγραμμα μπορεί να καταγράφεται ταυτόχρονα)
 6. Υποστηρίζει Live streaming επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης (έως ποιότητα SD) ενώ η ταυτόχρονη εγγραφή είναι εφικτή για το ίδιο κανάλι.
 7. Υποστηρίζει DTV Live Video Streaming και σε συσκευές με δυνατότητα Airplay
 8. Επιλογή εξωτερικών υποτίτλων (αρχεία .srt) και ενσωματωμένων κομματιών ήχου
 9. Υποστήριξη κρυπτογραφημένης σύνδεσης μέσω HTTP χωρίς SSL
 10. Υποστηρίζει HTTPS σύνδεση

DS Finder

Picture13

Με DS Finder μπορείτε να απενεργοποιήσετε , ενεργοποιήσετε το DiskStation σας όπου και αν βρίσκεστε να ξέρετε τα πάντα . Όταν υπάρξει κάποιο συμβάν το DiskStation σας ειδοποιεί αυτομάτως με email, sms εφόσον υποστηρίζεται από το παροχή για να ξέρετε ακριβώς τη έχει γίνει με λεπτομέρειες

DS Camera

Picture14

Me το DS Camera για Android και IOS συσκευές μπορείτε να δείτε να ελέγξετε σε αληθινό χρόνο της κάμερας σας από το Surveillance station που είναι εγκαταστημένο στο DiskStation σας. Δείτε μέχρι και 6 κανάλια ταυτόχρονο στην Android συσκευή σας η IOS υποστηρίζοντας  H.264 για να έχουμε την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου και την δυνατότητα PTZ.
Υπάρχει αυτόματα ειδοποίηση με sms η email  σε περίπτωση κάποιου συμβάν. Μπορέιτε να αντρέξετε παλίες

DS Download

Picture15Η εφαρμογή DS Download σας επιτρέπει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στην εφαρμογή Download Station από το iPhone σας. Μπορείτε να δείτε τη λίστα λήψεων καθώς και πληροφορίες σχετικά με αυτές. Επίσης μπορείτε να διακόψετε, να συνεχίσετε ή να διαγράψετε όποιες λήψεις επιθυμείτε. Είτε μέσα από το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης, είτε μέσω του Safari ή απλά με την εισαγωγή του url, μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον λήψεις. Το DS Download επιτρέπει επίσης τη διαχείριση των βασικών ρυθμίσεων του Download Station: το μέγιστο upload ή και οι ταχύτητες λήψης μπορούν να ρυθμιστούν για διαφορετικά είδη downloads. Επιπλέον μέσα από το DS Download μπορούν να ενεργοποιηθούν / απενεργοποιηθούν και τα σύνθετα χρονοδιαγράμματα που ορίζονται στο Download Station.

Με το DS Download για iOS και Android συσκευες μπορείτε να:

 1. Δείτε τη λίστα των εργασιών λήψης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις επιμέρους εργασίες
 2. Φιλτράρετε τις τρέχουσες εργασίες λήψης.
 3. Παύσετε, να συνεχίσετε ή να διαγράψετε εργασίες (ατομικά ή όλη τη λίστα των εργασιών λήψης)
 4. Δημιουργήσετε εργασίες λήψης μέσω του ενσωματωμένο προγράμματος περιήγησης ή με την εισαγωγή url
 5. Δημιουργήσετε εργασίες λήψης μέσω του Safari από υποστηριζόμενες συνδέσεις (ftps://, sftp :/ /, μαγνήτης :/ /, http://, https://, ftp://)
 6. Δημιουργήσετε λήψεις μέσω RSS
 7. Ορίστε τις μέγιστες ταχύτητες upload / download, ανάλογα με το είδος της λήψης
 8. Ενεργοποιήσετε προηγμένα προγράμματα λήψεων (τα ωράρια πρέπει να έχουν ήδη οριστεί στο Download Station)
 9. Υποστήριξη κρυπτογραφημένης σύνδεσης μέσω HTTP χωρίς SSL
 10. Υποστηρίζει σύνδεση HTTPS